Places limitades: 93 874 44 29

Inici >> REFORÇ ESCOLAR

REFORÇ ESCOLAR

Reforç escolar a ManresaÉs un complement a la formació dels vostres fills en horari extraescolar de dilluns a divendres de 15,30h a 19,30h en classes de 1 hora de durada com a mínim.

Treballem en grups d'un màxim de 4 alumnes que ajuntem en funció del cicle que facin.

Oferim un entorn adequat per a treballar per alumnes que es distreuen fàcilment. Estimulem l’aprenentatge, ensenyem tècniques d’estudi, supervisem les tasques escolars , tutoritzem deures i treballs i orientem els pares i els alumnes amb l’objectiu de potenciar les millors capacitats de cadascú.

Donem les eines necessàries als alumnes perquè aprenguin a ser més autònoms i incorporin com a seus els bons hàbits i mètodes de treball.

Treballem conjuntament amb l'escola i amb  altres professionals de l'ensenyament (logopedes, optometristes, psicòlegs, psicopedagogs, etc...) per millorar el rendiment acadèmic dels vostres fills.

Llegeix més...

PROFESSIONALITAT

Equip de professionals amb àmplia experiència, titulats i especialitzats en: idiomes, ciències, tecnologia, lletres i humanitats , noves tecnologies i informàtica.

RESULTATS

El percentatge d’alumnes nostres que han aprovat els exàmens als que s’han presentat (PAU,MG25,MG45 i CFGS) en la convocatòria 2013/2014 ha estat del 94%.

+ AVANTATGES

+ grups reduïts, tracte personal
+ horaris flexibles
+ atenció personalitzada
+ més de 10 anys d'experiència
+ entorn adequat per a l’estudi